Lundkvist hovslageri vallentuna stockholm


Lundkvist Hovslageri

Hovslagare i Uppsala - Månkarbo - Tierp

lundkvisthovslageri.se © uppland 2013

Lundkvist hovslageri
Hovslagare Lundkvist
Hovslagare lundkvist vallentuna

Om mig

Linus Lundkvist var namnet. Född 1988. Uppvuxen i Vallentuna.

Intresset för hästar  har funnits sedan barnsben och efter studenten, år 2007, flyttade jag till Sunne och jobbade där på ett tillridningsstall i 3 år innan jag bestämde mig för att utbilda mig till hovslagare.

Lärling gick jag hos Peter Öslund och Patrik Sandberg. Utöver detta åker jag när tillfälle ges ner till en av Sveriges nio hovslagare med mästarbrev, Rickard Svärd, för att få ovärdeliga tips och vägledning i mitt arbete.

Jag går kontinuerligt på smides/hovslagar-kurser hos Jan Jävergård och nu senast hos Jesper E. Eurenius, som har flera meriter i både SM och VM i hovslageri. För mig är det viktigt att inte sluta utvecklas efter grundutbildningen.

17 maj 2013 tog jag gesällbrev och hösten 2013 påbörjade jag BYS fortutbildning i skara. I maj 2014 klarade jag alla proven för utbildningen och där efter ansökte jag om Godkännande hos Statens jordbruksverk. Den 24 juli 2014 förklarade statens jordbruksverk mig vara Godkänd hovslagare.

Sedan juni 2014 bor jag på en liten gård i Månkarbo utanför Tierp med min Sambo Hanna som jobbar som leg. Djursjukskötare på Universitetsdjursjukhuset Ultuna, våra hästar, en hund och två katter.

 

Förutom hovslageriet är jag en aktiv ryttare.

Efter dina önskemål!

Lundkvist hovslageri varmskor även och kan smida skor på plats, allt efter hästägarens önskemål och behov.

 

Det spelar ingen roll om du har en shettlandsponny, tävlar i hoppning eller dressyr med din ridhäst eller om du har en ardenner, jag är en hovslagare som skor alla typer av hästar, oberoende av vad  de används till.Lundkvist hovslageri

- Din hovslagare mellan Uppsala och Tierp -

Hovslagare stockholm Lundkvist

Prislista

Lundkvist Hovslageri

För prisuppgifter kontakta mig


Jag utför det mesta och försöker uppfylla hästägarens önskemål, samt sko så som är bäst för hästen. 


Mobil nr.


0708552724

Kontakt

Lundkvist Hovslageri

Linus Lundkvist

Månkarbo

Tierp

Uppsala


linus@lundkvisthovslageri.se


070 855 27 24Innehar F-skattsedel